Intake + eerste behandeling

ca. 90 minuten,
vervolgbehandelingen € 65,-*

€ 90,-*

Voetreflexbehandeling

ca. 60 minuten

€ 65,-*

Avondtarief

Voetreflex behandeling

€ 72,50*

Chinese Stoelmassage

ca. 20 minuten

€ 25,00

Voetreflexbehandeling

+ Chinese stoelmassage, ca. 90 minuten

€ 82,50*

Voetreflexbehandeling

kinderen t/m 12 jaar

€ 52,50*

* vergoedbaar door de aanvullende zorgverzekering. Alleen individuele en curatieve therapie worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Kijk daarvoor je polis na, of ga voor meer informatie naar de site van zorgwijzer.nl

Betalingen per pin of contant.

De praktijkruimte is op de eerste verdieping, er is geen lift. Indien traplopen een belemmering is, dan is het geen probleem thuis langs te komen. Reiskosten binnen Nieuw-Vennep zijn gratis. Daarbuiten zal 0,23 eurocent per kilometer berekend worden op retourbasis.

Bij verhindering van de afspraak, minstens 24 uur van tevoren afzeggen, anders zal de behandeling in rekening gebracht worden.

Als Kwaliteitstherapeut en CAT-vergoedbaar therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks-erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

cadeaubon

Iemand verrassen met een heerlijke ontspannende voetmassage ter waarde van € 65,00? Leuk om te geven en een cadeautje om te ontvangen!

Cadeaubonnen zijn te verkrijgen in mijn praktijk of te bestellen via de contactpagina.

Een cadeaubon is tot een jaar na uitgifte inwisselbaar.

VoetreflexPlus™ ontspant, harmoniseert en vitaliseert